Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 190 С. Змастіть маслом деко або викладіть пергаментом.
У великій мисці збийте разом вершкове масло і цукор до отримання однорідної пишної маси. Вбийте яйця по одному, потім умішайте ваніль. Змішайте борошно, какао-порошок і пекарський порошок; додайте в збиту суміш, збиваючи до однорідного стану. Тісто буде крутим, мішайте останню добавку руками. Вмішайте шматочки шоколаду та волоські горіхи.
Розділіть тісто на дві рівні частини. Скачайте в джгути розміром 30 х 7 х 3 см. Помістіть на деко на відстані 12 см один від одного. Змастіть сумішшю води і яєчного жовтка.
Випікайте 20 - 25 хвилин в розігрітій духовці, або поки джгут не затвердіють. Дайте охолонути на деку протягом 30 хвилин.
За допомогою зубчатого ножа, наріжте буханки по діагоналі на скибочки шириною 3 см. Поверніть скибочки на деко, викладаючи їх на боки. Випікайте 10 - 15 хвилин на кожній стороні, або поки не стануть сухими. Повністю остудіть і зберігати в герметичному контейнері. Шоколадні біскотті готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: