стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Бісквіт на окропі



Бісквіт на окропі


Вам знадобиться:

  • 2 склянки борошна
  • 2 склянки цукру
  • 1.5 ч.л. соди
  • 1.5 ч.л. розпушувача
  • 6 ст.л. какао
  • 2 яйця
  • 1 стакан молока
  • 0.5 склянки олії
  • 1 склянку окропу

Спосіб приготування:
Змішати всі «сухі» інгредієнти: борошно (просіяти), цукор, соду, розпушувач і какао.

Добре збити яйця, додати до них молоко і олію. Все добре перемішати.

З'єднати 2 суміші і перемішати до однорідності.

Додати склянку крутого окропу, все ретельно і швидко перемішати.

Вилити тісто у форму. Дно попередньо змастити маслом.

Випікати в попередньо розігрітій духовці при 180 градусах приблизно 1 годину. Перевірити на готовність - паличка повинна виходити з центру сухою. Бісквіт на окропі готовий.
Смачного!