стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  М'яке печиво з гарбуза



М'яке печиво з гарбуза

М
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться:

  • 1 стакан білого борошна
  • 1 склянка борошна грубого помелу
  • 1 ч.л. кориці
  • 0.5 ст.л. розпушувача
  • щіпка сухого імбиру
  • щіпка кардамону
  • 50 г коричневого цукру
  • 3 ст.л. сиропу агави
  • 8 ст.л. олії
  • 2 білки
  • 500 г пюре гарбуза
  • 120 г родзинок
  • 150 г нарізаних волоських горіхів

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 180 C. Змастити деко олією.

У мисці змішати білу муку, борошно грубого помелу, корицю, розпушувач, імбир, кардамон і коричневий цукор. Білки збити в пишну піну.

Додати цукор, сироп агави, олію і пюре гарбуза. Поступово додати збиті білки. Додати родзинки і горіхи, добре перемішати ложкою.

Чайною ложкою викласти невеликі печива. Випікати 30-35 хвилин. Вийняти дека з духовки, дати постояти 1 хвилину, потім зняти з дека. М'яке печиво з гарбуза готове.
Смачного!