стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Чайне печиво з кардамоном



Чайне печиво з кардамоном

Чайне печиво з кардамоном
автор рецепта Автор: Ніна



Вам знадобиться:

  • 120 г вершкового масла, кімнатної температури
  • 1/4 склянки цукрової пудри
  • 1/8 ч.л. солі
  • 1/8 ч.л. кардамону
  • 1 склянка борошна
  • 1/2 склянки дрібно нарізаних волоських горіхів
  • 1/4 ч.л. ванільного екстракту
  • цукрова пудра для обвалювання

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 200 С. У великій мисці змішати цукрову пудру, масло, сіль, ванільний екстракт і кардамоном. Потім додати горіхи і добре перемішати. Нарешті, додати борошно і знову перемішати, поки не вийде тісто однорідної консистенції. Я перемішую ретельно руками.

Скачати тісто в кульки розміром з волоський горіх. Викласти печива на деко, залишаючи 2-3 см між ними. Випікати протягом 12 хвилин до готовності, але не до золотітстого кольору, печиво повинно залишитися блідим.

Тепле печиво обваляти в цукровій пудрі. Чайне печиво з кардамоном готове.
Смачного!