стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Апельсинові кекси



Апельсинові кекси

Апельсинові кекси
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 2 склянки звичайного борошна
  • 1/2 склянки цукру
  • 3 ч.л. розпушувача
  • 1/2 ч.л. солі
  • 3/4 склянки апельсинового соку
  • 1/3 склянки олії
  • 1 яйце
  • 1 ст.л. цедри апельсина

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 200 С. Змастіть олією тільки дно формочок для кексів, або викладіть їх паперовими вставками для маффінів.

У невеликій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач, апельсинову цедру і сіль, добре перемішайте. У маленькій мисці змішайте апельсиновий сік, олію і яйця; Додайте всі сухі інгредієнти відразу; злегка змішайте, тільки до тих пір, поки сухі інгредієнти не стануть вологими (тісто буде неоднорідним.)

Наповніть формочки на 2/3. Випікайте 20 - 25 хвилин, або до тих пір, поки зубочистка, вставлена в центр, не стане виходити чистою. Дайте охолонути 1 хвилину, перш ніж виймати з форми. Подавайте теплими. Апельсинові кекси готові.
Смачного!