стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вівсяне печиво з шоколадною начинкою



Вівсяне печиво з шоколадною начинкою

Вівсяне печиво з шоколадною начинкою
автор рецепта Автор: Галина



Вам знадобиться:

  • 1 склянка борошна
  • 1 стакан геркулесу
  • 3/4 склянки коричневого цукру
  • 100 г вершкового масла кімнатної температури
  • 1 банка згущеного молока (400 г)
  • 100 г волоських горіхів
  • 175 г шоколаду, порубати

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 С. Злегка змастіть маслом (або викладіть папером для випічки) невелике деко або форму 22 на 33 см.

У мисці змішайте борошно, геркулес, коричневий цукор і м'яке масло. Місіть руками або дерев'яною ложкою, поки суміш не стане розсипчастою. Відкладіть близько півсклянки суміші, решту розподіліть по дну форми. Запікайте в розігрітій духовці 10 хвилин.

Вийміть з духовки і вилийте поверх всю банку згущеного молока. Посипте зверху рубаними горіхами і шоколадом. Зверху посипте відкладеною геркулесовою сумішшю і утрамбуйте злегка долонею.

Випікайте ще 25 хвилин до золотистого кольору. Повністю остудіть перед тим, як розрізати на маленькі квадратики. Вівсяне печиво з шоколадною начинкою готове.
Смачного!