Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів С.
Приготувати тісто: білки відокремити від жовтків. Збити білки з цукром до стійких піків. Окремо збити жовтки. Акуратно перемішати білки з жовтками. Потім, обережно помішуючи, додати потроху борошно і крохмаль, змішані з розпушувачем і оцтом.
Перелити в форму розміром 29x35 см, вистелену папером для випічки.
Вийняти гарячий корж з духовки, скрутити в рулет (можна разом з папером - так простіше, а папір зняти після того, як охолоне), загорнути рулет у рушник. Почекати, поки охолоне.
Приготувати начинку: полуницю подрібнити блендером. Масло збити з цукровою пудрою і полуницею.
Розкрутити остуджений корж і намазати полуничною начинкою.
Знову скачати рулет, покласти "швом" вниз в прохолодне місце, приблизно на годину. Потім зверху посипати цукровою пудрою. Рулет з полуницею готовий.
Смачного!