стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Ванільні сирники з манкою



Ванільні сирники з манкою

Ванільні сирники з манкою
автор рецепта Автор: Юля
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 2
час приготування страви Час приготування: 60хв.
кухня Кухня: Українська



Традиційно сирники смажать на сковороді. Але корисніше буде їх запекти в духовці. Іноді для їх приготування використовується манка. Тоді вони виходять більш повітряними. Ароматні ванільні сирники дуже добре доповнить холодне молоко.

Вам знадобиться:

  • Сир (творог) - 50 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Манна крупа - 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне - 3 ст. л.
  • Ванільний цукор - 10 г.
  • Цукровий пісок - 2 ст. л.
  • Сметана

Спосіб приготування:

Ванільні сирники з манкою 1

1. Змішати творог, цукровий пісок, ванільний цукор, манку, борошно і яйце. Добре перемішати.

Ванільні сирники з манкою 2

2. Отриману масу залишити на столі на 20 хвилин.

Ванільні сирники з манкою 3

3. Сформувати сирники. Викласти їх на деко, застелене силіконовим / тефлоновим килимком і поставити в розігріту духовку.

Ванільні сирники з манкою 4

4. Випікати при 190С приблизно 25-30 хвилин.

Ванільні сирники з манкою 5

5. Подавати з холодним молоком. Можна подати до сирників варення. Ванільні сирники з манкою готові.

Смачного!