Традиційно сирники смажать на сковороді. Але корисніше буде їх запекти в духовці. Іноді для їх приготування використовується манка. Тоді вони виходять більш повітряними. Ароматні ванільні сирники дуже добре доповнить холодне молоко.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Змішати творог, цукровий пісок, ванільний цукор, манку, борошно і яйце. Добре перемішати.
2. Отриману масу залишити на столі на 20 хвилин.
3. Сформувати сирники. Викласти їх на деко, застелене силіконовим / тефлоновим килимком і поставити в розігріту духовку.
4. Випікати при 190С приблизно 25-30 хвилин.
5. Подавати з холодним молоком. Можна подати до сирників варення. Ванільні сирники з манкою готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: