Це дуже простий і смачний пиріг до чаю з вишнею або абрикосами. Його я дізналася від свого знайомого і повторила у двох варіаціях з деякими змінами, керуючись своїми вподобаннями.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Збиваємо масло кімнатної температури з цукром близько 3 хвилин.
2. Додаємо по одному яйцю і продовжуємо збивати близько 2 хвилин... вмішуємо насіння ванілі і збиваємо ще пів хвилини.
3. Потім висипаємо борошно, розпушувач і солимо... збиваємо все разом до однорідності.
4. Абрикоси потрібно вимити і видалити з них кісточки, нарізати 3 штуки дрібними кубиками... далі вручну і акуратно вмішати їх в тісто.
5. Викладаємо готове тісто у форму, яку попередньо змастили маслом.
6. Ріжемо половинки абрикосів що залишилися на дольки і розподіляємо поверх тіста.
7. По центру викладаємо ламаний вручну білий шоколад.
8. Випікаємо на середньому вогні близько 35 хвилин... готовність перевіряємо за допомогою зубочистки.
9. Пиріг потрібно остудити, але можна подавати і в теплому і в холодному вигляді. Швидкий пиріг до чаю з вишнею або абрикосами готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: