Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Листкове тісто попередньо вийняти з морозилки і розморозити близько 1 години.
Розігріти духовку до 160 градусів C.
2 яйця зварити, остудити і очистити, розрізати на 4 частини кожне.
Сосиски нарізати кружечками, змішати з гірчицею і майораном.
Тісто трохи розкачати, на присипаній борошном поверхні. Вирізати склянкою 16 кружечків. Викласти на половину кружечків по шматочку яйця і сосиски. Накрити кружечками що залишилися, натиснути виделкою, щоб скріпити краї. Має вийти 8 пиріжків.
Змастити пиріжки яйцем. Посипати майораном. Випікати при температурі 160 С протягом 30-35 хвилин, до золотистого кольору. Пиріжки з ковбасою і яйцем готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: