стрілка навігації     стрілка навігації  Пиріжки з ковбасою і яйцем



Пиріжки з ковбасою і яйцем

Пиріжки з ковбасою і яйцем
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 1 лист листкового тіста
  • 3 яйця
  • 250 г сосисок
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 ч.л. майорану
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:
Листкове тісто попередньо вийняти з морозилки і розморозити близько 1 години.

Розігріти духовку до 160 градусів C.

2 яйця зварити, остудити і очистити, розрізати на 4 частини кожне.

Сосиски нарізати кружечками, змішати з гірчицею і майораном.

Тісто трохи розкачати, на присипаній борошном поверхні. Вирізати склянкою 16 кружечків. Викласти на половину кружечків по шматочку яйця і сосиски. Накрити кружечками що залишилися, натиснути виделкою, щоб скріпити краї. Має вийти 8 пиріжків.

Змастити пиріжки яйцем. Посипати майораном. Випікати при температурі 160 С протягом 30-35 хвилин, до золотистого кольору. Пиріжки з ковбасою і яйцем готові.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт