стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Пюре з цвітної капусти



Пюре з цвітної капусти

Пюре з цвітної капусти
автор рецепта Автор: Ліда



Вам знадобиться:

  • 500 г цвітної капусти
  • 2 шт. картоплі
  • 1 цибулина
  • 70 г вершкового масла
  • 1 ст. ложка борошна (без гірки)
  • 150 мл молока
  • сіль, перець, мускатний горіх за смаком
  • ікра лососева
  • петрушка за бажанням

Спосіб приготування:
Капусту розібрати на великі суцвіття, картоплю і цибулю розрізати на 2-4 частини.

Покласти овочі в чашу мультиварки, залити холодною водою і готувати в режимі Суп 30 хвилин.

У сотейнику розтопити вершкове масло, ввести борошно, помішуючи влити холодне молоко. Додати сіль, перець, мускатний горіх і готувати, помішуючи, поки соус не загусне.

З овочів злити рідину, овочі пюрировати і перемішати з соусом.

Подавати пюре посипавши ікрою. Пюре з цвітної капусти готове.
Смачного!