стрілка навігації     стрілка навігації  Спагетті з тунцем і помідорами



Спагетті з тунцем і помідорами

Спагетті з тунцем і помідорами
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться:

  • 1 ст.л. оливковї олії
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ст.л. каперсів
  • 400 г помідорів (свіжих або у власному соку)
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • жменю свіжої петрушки
  • 1/4 ч.л. меленого червоного перцю
  • 2 (175 г) банки тунця, рідину злити
  • 500 г макаронів спагетті

Спосіб приготування:
У великій сковороді нагрійте оливкову олію на повільному вогні. Додайте нарізану цибулю і часник; тушкуйте, помішуючи, поки цибуля не стане м'якою. Додайте каперси, нарізані помідори, лимонний сік і петрушку. Приправте меленим червоним перцем за смаком. Тушкуйте на слабкому вогні протягом 3 хвилин, щоб загустити соус. Додайте тунець і прогрійте.

Поки готується соус, відваріть макарони.

Подавайте спагетті з соусом з тунця. Спагетті з тунцем і помідорами готові.
Смачного!