стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кабачки смажені в клярі



Кабачки смажені в клярі

Кабачки смажені в клярі
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • 1 середній кабачок
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. паприки
  • 1 ч.л. солі
  • 1/4 ч.л. червоного перцю (або за смаком)
  • 1 зубчик часнику
  • 4 ст.л. з гіркою борошна
  • 100 мл холодної газованої води (любої)
  • олія для смаження

Спосіб приготування:
Кабачки нарізати кружечками по 0.5 см.

Зробити кляр: яйце збити з паприкою, сіллю, перцем і подрібненим часником. Додати борошно і холодну газовану воду. Все перемішати. Кляр повинен вийти як рідке тісто для млинців або як дуже рідка сметана.

Кабачки макати в кляр з двох сторін і підсмажуємо на добре розігрітій олії з двох сторін (краще щоб побільше підрумянились). Якщо виходять бліді - додайте вогонь.

Викладайте на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.

Можна посипати зеленню, часником. Кабачки в клярі готові.
Смачного!