Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Ставимо варити рис у воді або бульйоні, коли закипить, солимо, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до самого малого. Варимо до готовності.
Кришимо цибулю і моркву, обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо борошно і смажимо ще трохи. Викладаємо в цю ж сковорідку роздавлені томати, підливаємо бульйону або води, розмішуємо, даємо закипіти, додаємо сіль, цукор, перець і петрушку, накриваємо кришкою і на невеликому вогні варимо до готовності.
Остудивши, вміст сковорідки протираємо через сито. А краще - за допомогою блендера. Отримане пюре викладаємо в каструлю, розводимо гарячим бульйоном або водою до необхідної густоти, додаємо відварений рис і трохи вершкового масла. Томатний суп готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: