Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Очищену картоплю промиваємо, нарізаємо брусочками товщиною 10-12 мм. Обов'язково як слід обсушуємо, розклавши на полотняному або паперових рушниках і прикривши ними ж зверху.
Складаємо картоплю у велику миску, додаємо олію і спеції, накриваємо і як слід кілька разів струшуємо, щоб брусочки картоплі як слід обваляти в олії і спеціях. Можна зробити простіше. Скласти картоплю в мішок з харчової плівки, залити олію, засипати спеції, закрити - і знову ж таки як слід потрясти.
Застеляємо деко фольгою або пекарськоим папером, змащуємо оливковою олією. Розкладаєм картоплю в один ряд.
Смажимо-запікаємо картоплю в духовці, нагрітій до 210-230 С, приблизно 25-30 хвилин, поки вона не стане м'якою всередині і рум'яної зовні.
Ще один варіант попередньої підготовки картоплі - змішати рівну кількість оливкової олії і діжонськой гірчиці, додати трохи лимонного соку, описаним вище способом обваляти картопляну соломку. І посмажити в духовці.
Солимо і перчимо вже готову картоплю. Картопля, смажена соломкою в духовці готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти:
Коментарі:
екпаг6ша8вадг
Автор: аврпег
Дата: 2016-08-08