стрілка навігації     стрілка навігації  Запечений рибний рулет



Запечений рибний рулет

Запечений рибний рулет
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Українська



За допомогою цього простого рецепту можна швидко приготувати на вечерю відмінний запечений рибний рулет. Добротно, на рідкість корисно і не менш смачно.

Вам знадобиться:

  • 1 кг м'якоті судака
  • 2 великі цибулини
  • пучок зелені петрушки
  • 3 сирих яйця
  • олія для смаження
  • приправи, сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:
Одну цибулину шаткуємо кільцями й обсмажуємо до золотистого кольору в невеликій кількості олії.

Через м'ясорубку з крупною решіткою пропускаємо шматочки риби, обсмажену і сиру цибулю. Додаємо в миску 3 яйця, сіль і перець і вимішуємо рибний фарш до однорідності.

Застеляємо форму для запікання або деко фольгою, змащуємо олією. Фарш укладаємо на фольгу, формуємо у вигляді ковбаски і хвилин на 30 відправляємо в духовку, нагріту до 190-200С. Також, можна при бажанні змастити майонезом або сметаною.

Готовому рулету даємо «відпочити» під кришкою або листом фольги 10-12 хвилин, нарізаємо на скибки і подаємо з улюбленим гарніром і легким овочевим салатом.

За цим рецептом можна приготувати рулет з іншої риби.
Смачного!