За допомогою цього простого рецепту можна швидко приготувати на вечерю відмінний запечений рибний рулет. Добротно, на рідкість корисно і не менш смачно.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Одну цибулину шаткуємо кільцями й обсмажуємо до золотистого кольору в невеликій кількості олії.
Через м'ясорубку з крупною решіткою пропускаємо шматочки риби, обсмажену і сиру цибулю. Додаємо в миску 3 яйця, сіль і перець і вимішуємо рибний фарш до однорідності.
Застеляємо форму для запікання або деко фольгою, змащуємо олією. Фарш укладаємо на фольгу, формуємо у вигляді ковбаски і хвилин на 30 відправляємо в духовку, нагріту до 190-200С. Також, можна при бажанні змастити майонезом або сметаною.
Готовому рулету даємо «відпочити» під кришкою або листом фольги 10-12 хвилин, нарізаємо на скибки і подаємо з улюбленим гарніром і легким овочевим салатом.
За цим рецептом можна приготувати рулет з іншої риби.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: