Головна     Консервації    Маринований болгарський перець

Маринований болгарський перець

Маринований болгарський перець

Вам знадобиться:
6 банок по 900мл
12 великих солодких перців
1 велика цибулина
6 ст.л. олії
маринад:
2 л води
300 мл столового 9% оцту
150 г цукру
50 г солі
1.5 ст.л. горошин запашного перцю
1 ст.л. горошин чорного перцю
4 ч.л. зерен гірчиці
15 лаврових листочків

Спосіб приготування:
Помийте перці, видаліть насіння, наріжте довгими часточками.

Приготуйте маринад: Змішайте в каструльці всі інгредієнти, доведіть до кипіння, потім киньте в маринад нарізану цибулю.

Підготуйте 6 стерильних банок на 900 мл. Шумівкою дістаньте з маринаду запашний і чорний перець, зерна гірчиці, цибулю і покладіть на дно банок. Зверху покладіть по 2 лаврових листа.

Покладіть у банки часточки перцю, залийте маринадом. Додайте в кожну баночку 1 ст.л. олії. Стерилізуйте 15 хвилин. Маринований болгарський перець готовий.
Смачного!

Якщо Вам сподобався рецепт натисніть на кнопку "Мені подобається", і поділіться ним зі своїми друзями.



Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт