Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Відварити молоду картоплю (можна це зробити в мікрохвильовці, поставивши на 3 хвилини на повну потужність - накрийте кришкою, щоб волога не випарувалася).
Спаржу нарізати поперек на кілька частин і обсмажити в 1 ст.л. оливкової олії 3-4 хвилини, постійно помішуючи. Спаржа повинна залишитися хрусткою.
Яйця зварити круто. Порізати дрібними кубиками або кружечками.
Нарізати часточками помідори і дрібно порубати цибулю.
У великій мисці змішати нарізану кружечками картоплю, тунець, цибулю, томати, спаржу, яйця і листя руколи.
Злегка посолити, приправити свіжим перцем і заправити соусом песто. Овочевий салат з консервованим тунцем готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: