стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Овочевий салат з консервованим тунцем



Овочевий салат з консервованим тунцем


Вам знадобиться:

  • 1 баночка (180 г) консервованого тунця (у власному соку)
  • 3 невеликі картоплини
  • 150 г салатної зелені (шпинату або руколи)
  • 2 помідори
  • кілька стрілок зеленої цибулі
  • 3 пагона спаржі
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. песто
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • сіль і перець

Спосіб приготування:
Відварити молоду картоплю (можна це зробити в мікрохвильовці, поставивши на 3 хвилини на повну потужність - накрийте кришкою, щоб волога не випарувалася).

Спаржу нарізати поперек на кілька частин і обсмажити в 1 ст.л. оливкової олії 3-4 хвилини, постійно помішуючи. Спаржа повинна залишитися хрусткою.

Яйця зварити круто. Порізати дрібними кубиками або кружечками.

Нарізати часточками помідори і дрібно порубати цибулю.

У великій мисці змішати нарізану кружечками картоплю, тунець, цибулю, томати, спаржу, яйця і листя руколи.

Злегка посолити, приправити свіжим перцем і заправити соусом песто. Овочевий салат з консервованим тунцем готовий.
Смачного!