Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Баклажани нарізати тонкими пластинами. Залити їх холодною водою. Дати постояти. Так при смаженні вони будуть вбирати менше жиру.
Злити воду. Обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими шматочками.
Обсмажити баклажани на гарячій сковороді до готовності. Смажити протягом 10 хвилин.
В кінці смаження додати нарубані волоські горіхи, обсмажити разом з баклажанами пару хвилин. Посолити, все добре перемішати.
Вимкнути і остудити.
Тим часом зробити соус: видавити часник, змішати зі сметаною, і нарубаним кропом.
Залити баклажани соусом. Перемішати. Салат зі смажених баклажанів готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: