стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Бутерброди з салатом з тунця



Бутерброди з салатом з тунця


Вам знадобиться:

  • 1/2 багета
  • 150 г тунця (або іншої рибної консерви)
  • 2 ст.л. вершкового сиру
  • 2 ст.л. майонезу
  • перець
  • 1 ст.л. каперсів
  • кріп
  • оливкова олія

Спосіб приготування:
Багет нарізати невеликими шматочками. Викласти шматочки на деко, скропити оливковою олією, поставити в духовку на 5-7 хвилин. Пекти при температурі 200 С.

Змішати вершковий сир і майонез. З риби злити рідину, розім'яти виделкою. Додати рибу до сиру з майонезом. Перемішати.

Додати каперси і дрібно нарізаний кріп. Знову перемішати. Намазати начинку на шматочки хліба. Бутерброди з салатом з тунця готові.
Смачного!