Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Молоко повинно бути теплим (45 С), але не гарячим. Висипте дріжджі зверху на молоко і дайте постояти 10 хвилин, щоб вони розчинилися. Додайте цукор і гречану муку і дайте тісту постояти 1 годину в теплому місці.
Додайте трохи збиті яйця, сметану, вершки, сіль і звичайне борошно, замісити тісто. Накрийте і дайте постояти в теплому місці 2 години.
Розігрійте невелику кількість олії в сковороді, краще з антипригарним покриттям. На кожну оладку виливайте на сковороду по 2-3 ч. ложки, тіста. Коли на поверхні з'являться бульбашки, переверніть і смажте з іншого боку.
Поріжте рибу на смужки. Викладіть на оладки трохи сметани, шматочок риби і гілочку кропу. Гречані оладки з червоною рибою готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: