стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Тушковані баклажани



Тушковані баклажани


Вам знадобиться:

  • баклажани - 4 штуки
  • борошно - 2 столові ложки
  • помідори - 2 штуки
  • твердий сир - 100 грам
  • вода - 100 мілілітрів
  • сметана на смак
  • зелень петрушки за смаком
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування тушкованих баклажанів:
Почистіть баклажани, добре їх помийте і наріжте вздовж тонкими скибочками. Потім обваляйте їх у борошні й обсмажте до появи золотистого кольору.

Помийте помідори, приберіть з них шкірку і поріжте на шматочки. Трохи обсмажте помідори в олії. Потім натріть на тертці сир. Помийте і дрібно наріжте зелень петрушки. Перемішайте в сковороді баклажани з помідорами, зеленню і сиром.

Покладіть у воду сметану, добре перемішайте і вилийте в сковороду. Закрийте сковороду кришкою і тушкуйте на протязі 10 хвилин на слабкому вогні. Коли все буде готово, викладіть на блюдо, охолодіть і можете подавати на стіл. Тушковані баклажани готові.
Смачного!