Вам знадобиться:
Спосіб приготування тушкованих баклажанів:
Почистіть баклажани, добре їх помийте і наріжте вздовж тонкими скибочками. Потім обваляйте їх у борошні й обсмажте до появи золотистого кольору.
Помийте помідори, приберіть з них шкірку і поріжте на шматочки. Трохи обсмажте помідори в олії. Потім натріть на тертці сир. Помийте і дрібно наріжте зелень петрушки. Перемішайте в сковороді баклажани з помідорами, зеленню і сиром.
Покладіть у воду сметану, добре перемішайте і вилийте в сковороду. Закрийте сковороду кришкою і тушкуйте на протязі 10 хвилин на слабкому вогні. Коли все буде готово, викладіть на блюдо, охолодіть і можете подавати на стіл.
Тушковані баклажани готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: