стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт цукерок Рафаелло



Рецепт цукерок Рафаелло

Рецепт цукерок Рафаелло
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для цукерок Рафаелло:

  • 100 грам білого шоколаду
  • 75 грам кокосової стружки
  • 60 мл вершків
  • 25 грам масла
  • 24 мигдалю
  • сіль

Спосіб приготування цукерок Рафаелло:
Беремо шоколад, розламуємо його на шматочки і змішуємо з вершками. Отриману суміш ставимо в мікрохвильовку або кип'ятимо на вогні. Потім даємо нашій суміші охолонути і потім додаємо трохи кокосової стружки, солі і масла.

Потім ставимо охолоджуватися в холодильник. Коли наша маса остудиться, дістаємо її і за допомогою міксера збиваємо. Потім приступаємо до ліплення цукерок. Очищаємо і обсмажуємо мигдаль. На дошку висипаємо решту кокосової стружки. Тепер починаємо ліпити цукерки, додаємо мигдаль і обліплюєм крем в кокосовій стружці. Викладаємо їх у якусь посуду, коли всі цукерки будуть зліплені, відправляємо їх у холодильник. Цукерки Рафаелло готові.
Смачного!