стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт День і ніч з горіхами



Торт День і ніч з горіхами

Торт День і ніч з горіхами
автор рецепта Автор: Люда



Вам знадобиться для торта День і ніч:

  • Для світлих коржів
  • 150 г сметани
  • 1/2 склянка цукру
  • 1/2 ч.л. соди, гашеного оцтом
  • борошно
  • Для темних коржів
  • 150 г сметани
  • 1/2 склянка цукру
  • 1/2 ч.л. соди, гашеної оцтом
  • 4 ч.л. какао
  • борошно
  • для крему
  • 700 г сметани
  • 1 склянка цукру
  • 150 г волоських горіхів

Спосіб приготування торта День і ніч:
У мисочку покласти сметану цукор і добре перемішати. Додати соду, погашену оцтом і трохи борошна і добре перемішати. Потім додати ще борошна, і замісити тісто.

За таким же принципом готуємо темні коржі, але спочатку додаємо какао, а потім борошно.
Розкачати 4 коржі, 2 світлих і 2 темних, і спекти в духовці, при температурі 180С, приблизно 15-20 хвилин, спочатку світлі коржі, потім темні.

Сметану збити в цукром, до отримання однорідної маси і повного розчинення цукру.

Горіхи подрібнити.

Змастити коржі кремом і горіхами, чергуючи світлі коржі з темними. Прикрасити за бажанням. Торт День і ніч з горіхами готовий.
Смачного!