стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Салат з квасолею на зиму



Салат з квасолею на зиму

Салат з квасолею на зиму
автор рецепта Автор: Леся
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться для салату з квасолею на зиму:

  • Квасоля - 1 кг
  • Помідор - 2.5 кг
  • Морква - 1 кг
  • Перець солодкий - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 0.5 кг
  • Цукор - 1 скл.
  • Сіль (за смаком) - 3 ст. л.
  • Олія - 0.5 л
  • Перець чорний (мелений) - 2 ч. л.
  • Оцет (70%) - 1 ч. л.

Спосіб приготування салату з квасолею на зиму:
Квасолю замочити не менш, ніж на 12 годин, помідори порізати часточками, моркву натерти, солодкий перець нарізати соломкою, цибулю - півкільцями.

Укласти все в посуд з широким дном. Додати цукор, сіль, перець, олію, оцет. Перемішати.

Варити все на повільному вогні з моменту закипання 2 години. Мішати, може пригоріти.

Готовий салат розкласти в стерилізовані банки, закатати, укутати. Вихід - 6 літрів. Салат з квасолею на зиму готовий.
Смачного!