стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Баклажани в томатному соусі



Баклажани в томатному соусі

Баклажани в томатному соусі
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться для баклажанів в томатному соусі:

  • 2 кг баклажанів (порізати і замочити на 2 години в солоній воді),
  • 1 кг болгарського перцю (соломкою),
  • 3 кг помідорів (через м'ясорубку),
  • 1 ст цукру,
  • 1 ст олії,
  • 2 ст. ложки солі,
  • 1 ст. ложка 70% оцтової есенції,
  • 2 середні головки часнику (через прес).

Спосіб приготування баклажанів в томатному соусі:
Помідори + спеції ставимо на вогонь, після закипання варимо 20 хв. Засипаємо баклажани і перець, варимо 10 хв, + часник, ще 5 хв. Розкладаємо по банках, закатуємо і в тепло. Баклажани в томатному соусі готові.
Смачного!