стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рис з грибами



Рис з грибами

Рис з грибами
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для рису з грибами:

  • 6 печериць або інших грибів
  • 1 зубчик часнику
  • 1 стрілка зеленої цибулі
  • 2 склянки курячого або грибного бульйону
  • 1 стакан білого рису
  • масло або олія
  • петрушка
  • сіль і мелений чорний перець за смаком

Спосіб приготування рису з грибами:
Крупно нарізати гриби, та подрібнити часник і цибулю.

На середньому вогні розтопити масло на дні каструлі (або підігріти 1 ст. ложку олії). Тушкувати в маслі гриби, часник і зелену цибулю до тих пір, поки рідина не випарується. Влити курячий бульйон, додати рис. Приправте петрушкою, сіллю і перцем. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і варити 20 хвилин. Рис з грибами готовий.
Смачного!