Вам знадобиться для торту з медом:
Спосіб приготування торту з медом:
Масло розтопити, додати цукор, мед, коньяку або горілки, яйця. Все ретельно розмішати до однорідної маси, поставити на водяну баню.
Покласти соду без верху, постійно мішаючи, маса збільшиться в 3 рази. Додати поступово борошно, тісто опаде і потемніє. Зняти з вогню і накрити, дати трохи охолонути.
Відщипувати невеликі шматочки тіста, розкачати тонкі коржі (щоб стіл просвічував), не шкодувати борошна при розкочуванні. Якщо діаметр коржа великий, переносити на деко з допомогою качалки.
Розігріти духовку до 200 градусів, коржі печуться швидко. Випікати до золотистого кольору. В залежності від діаметру виходить від 10 до 18 коржів.
Крем будьякий. Я роблю з вареного згущеного молока і вершкового масла. Якщо залишаться обрізки, їх спекти і розтовкти, обсипати верх і боки торта. Для обсипання верху і боків можна використовувати подрібнений смажений арахіс. Торт з медом готовий.
Смачного!