Вам знадобиться для торту барбі:
Спосіб приготування торту барбі:
Відокремити білки від жовтків.(корж з 3 яєць.)
Збити жовтки зі 100гр. цукру ,ванільним цукром і 3 ст.лож води в густу піну. Білок збити з дрібкою солі до отримання пишної стійкої піни додати потроху цукор (100гр.) і 3ст.лож.води. До жовтків додати половину просіяного борошна і половину білків і перемішати лопаткою знизу в верх і ще раз додати наступні половинки і перемішати. Тісто викласти в застелену пергаментом форму і випікати при темп.180С 40-45 хв. Печем два таких коржа.
Печемо третій корж також, але з 4 яєць і у вищій формі.
Крем:
Масло кімнатної температури збити до пишноти додати згущене молоко потроху і в кінці додати розтоплений охолоджений шоколад.
Сироп:
Зварити сироп і охолодити додати ром.
Крем білково-заварний:
Цукор залити водою, поставити на вогонь варити на середньому вогні до "проби на м'яку кульку". Щоб зробити "пробу на м'яку кульку" налийте трохи сиропу в холодну воду, якщо з сиропу можна сформувати кульку, він готовий.
Білки збити до міцної піни і тонкою цівкою влити гарячий сироп не припиняючи збивати. Продовжувати збивати до охолодження.
Збірка:
Ляльку загорнути в плівку і вставити в рулон від паперових рушників. Верх рулону я ще обернула плівкою.
В середину наскрізь через всі коржі вирізати отвір діаметром трубки в якій лялька впакована.
Розрізати корж вздовж на 4 частини (разом 12 коржів) кожен корж просочити сиропом і складати змащуючи один кремом один джемом і так всі коржі. Готовий торт рівно обмазати кремом і прикрасити. Торт барбі готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: