Вам знадобиться для:
Спосіб приготування:
Дріжджі розвести в теплому молоці, додати цукор, дати постояти 10 хвилин, щоб дріжджі почали реагувати. Поступово додати просіяне борошно і масло. Вимісити тісто. Залишити на 1 годину в теплому місці, щоб тісто підійшло.
Приготувати начинку: нарізати дрібно цибулю і обсмажити її до прозорості на олії, додати солодкий перець, нарізаний смужками. Окремо обсмажити фарш до готовності, додати сіль, перець і нарізаний помідор.
Коли тісто підійде розрізати його на 2 частини. З кожної розкачати прямокутник. Змастити кожен пласт майонезом і кетчупом. Викласти цибулю з перцем, потім фарш, маслини. Посипати сиром. Скріпити краї, укласти на деко швом вниз. Змастити злегка збитим яйцем, посипати маком. Дати підійти 15-20 хвилин. Потім поставити в духовку. Випікати 20-30 хвилин, при 180 С, до золотистого кольору.
Готову піцу вийняти з духовки, дати постояти 10 хвилин, потім можна нарізати. Закрита піца готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: