стрілка навігації     стрілка навігації  Фетучіні в вершковому соусі з беконом



Фетучіні в вершковому соусі з беконом

Фетучіні в вершковому соусі з беконом
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для:

  • 5 ч.л. оливкової олії
  • 4 цибулька-шалот, дрібно нарізати
  • 1 велика цибулина, нарізати тонкими півкільцями
  • 450 г бекону, нарізати смужками
  • 1 зубчик часнику, подрібнити
  • 1 (500 г) упаковка макаронів фетучіні
  • 3 жовтки
  • 125 мл жирних вершків
  • 75 г тертого сиру пармезан
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:
Нагрійте оливкову олію у великій важкій каструлі на середньому вогні. Тушкуйте цибулю-шалот до м'якості. Додайте цибулю з беконом і обсмажуйте, поки бекон не підрум'яниться. Коли бекон буде наполовину готовий, додайте часник. Зніміть з вогню.

Відваріть макарони у великій кількості киплячої води. Варіть 8-10 хвилин і відкиньте відразу, не переварюйте.

У середніх розмірів мисці віночком збийте жовтки, вершки і тертий пармезан. Вилийте суміш з беконом поверх макаронів, а потім додайте суміш з вершками і перемішайте. Приправте сіллю і перцем. Фетучіні в вершковому соусі з беконом готовий.
Смачного!