Вам знадобиться для:
Спосіб приготування:
Нагрійте оливкову олію у великій важкій каструлі на середньому вогні. Тушкуйте цибулю-шалот до м'якості. Додайте цибулю з беконом і обсмажуйте, поки бекон не підрум'яниться. Коли бекон буде наполовину готовий, додайте часник. Зніміть з вогню.
Відваріть макарони у великій кількості киплячої води. Варіть 8-10 хвилин і відкиньте відразу, не переварюйте.
У середніх розмірів мисці віночком збийте жовтки, вершки і тертий пармезан. Вилийте суміш з беконом поверх макаронів, а потім додайте суміш з вершками і перемішайте. Приправте сіллю і перцем. Фетучіні в вершковому соусі з беконом готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: