Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Печінку нарізаємо на шматочки і разом з накришеними цибулею, коренем петрушки і морквою трохи обсмажуємо, додаємо трохи бульйону і тушкуєм до готовності. Даємо охолонути і протираємо через сито - якщо є блендер, скористайтесь ним.
Готуємо білий соус, виливаємо в каструлю з готовим пюре, добре перемішуємо, додаємо бульйон, ще раз перемішуємо, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, даємо злегка охолонути і заправляємо льезоном, в найпростішому варіанті - збивши жовток з вершками.
Найкраще приготувати до подачі супу грінки з білого хліба. Суп-пюре з печінки готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: