Розкладаємо по тарілках гарячі блискучі пакетики, розкриваємо фольгу - м-м-м ... Який аромат! Залишається спостерігати, як домашні із задоволенням поглинають запечену рибу, і радіти про себе, що приготування такої вечері забирає небагато часу.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Якщо у нас ціла рибина - чистимо і потрошимо її. Будь-яку рибу або філе ретельно промиваємо та нарізаємо по парі шматків на порцію.
Очищені моркву і цибулю шаткуємо не надто дрібно. Зелень промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо. У дрібні шматочки перетворюємо і лавровий лист.
Для кожної порції готуємо свій лист фольги. Змащуємо фольгу олією, викладаємо на середину цибулю, моркву і зелень, лавровий лист і злегка посипаємо пряними травами.
Зверху поміщаємо шматочки риби, солимо і перчимо до смаку, загортаємо фольгу, залишаючи всередині трохи вільного місця.
Розміщуємо запаковані порції в форму для запікання або на деко і відправляємо в нагріту до 200С духовку на 15-20 хвилин.
Діставши форму з готовою рибою, даємо постояти і дійти ще хвилин 10-12.
На гарнір хороша традиційна картопля або тушковані овочі.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: