стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Запечена яловичина з рисом



Запечена яловичина з рисом

Запечена яловичина з рисом
автор рецепта Автор: Марта
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 2
час приготування страви Час приготування: 60хв.
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • Рис - 150г
  • Сіль - за смаком
  • Яловичина - 200 г
  • Соєвий соус - 3 ст.л.
  • Оливкова олія - 6 ст.л.
  • Суміш перців - за смаком
  • Куркума - 1 ч.л.
  • Часник мелений - за смаком

Спосіб приготування:

Запечена яловичина з рисом 1

1. М'ясо яловичини нарізати тонкими кружечками.

Запечена яловичина з рисом 2

2. Для маринаду з'єднайте оливкову олію, соєвий соус, суміш перців, куркуму і мелений часник.

Запечена яловичина з рисом 3

3. Викладіть м'ясо в маринад і поставте в холодильник на 45 хвилин.

Запечена яловичина з рисом 4

4. Рис відваріть в підсоленій воді до готовності.

Запечена яловичина з рисом 5

5. Мариноване м'ясо обсмажують з обох сторін на сковороді-гриль.

Запечена яловичина з рисом 6

6. Подавайте готове м'ясо з відвареним рисом. Запечена яловичина з рисом готова kartofan.in.ua.

Смачного!