стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кролик в червоному вині та хересі



Кролик в червоному вині та хересі

Кролик в червоному вині та хересі
автор рецепта Автор: Валя
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться:

  • кролячі стегенця 3 шт.
  • червоне вино 500 мл
  • херес 150 мл
  • ягоди ялівцю 6-7 шт.
  • пряні сухі трави 2 ст. л.
  • часник 2 зубчики
  • оливкова олія 3 ст. л.
  • цибуля 2 шт.
  • морква 1 шт.
  • лавровий лист 3 шт.
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:
Кролячі стегенця розрізати навпіл, натерти сумішшю солі, часнику і пряних трав. Скропити оливковою олією і залишити маринуватися на 2 години.

Моркву і цибулю крупно нарізати. Підпекти на сухій сковороді.

Ягоди ялівцю злегка розчавити в ступці.

Кролика злегка обсмажити в оливковій олії.

Додати підпечені овочі, ягоди ялівцю, лавровий лист, сіль. Влити вино і херес.

Тушити на повільному вогні під кришкою 2 години. Кролик в червоному вині та хересі готовий.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт