Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Наріжте м'ясо на смужки товщиною не більше 0,8 см. У великій мисці змішайте цибульну і часникову приправу, перець, сіль і прованські трави. Додайте вустерський, соєвий і гострий соус. Покладіть м'ясо в миску і змішайте з маринадом. Закрийте кришкою і поставте в холодильник на 24 години.
Встановіть полку (грати) духовки на найвищий рівень. Покладіть алюмінієву фольгу на дно духовки або встановіть деко в нижній частині, щоб туди стікав сік. Розігрійте духовку до 70 С.
Увіткніть зубочистки або загострені сірники у верхню частину шматочків м'яса і підвісьте їх вертикально (зубочистка буде триматися на решітці, м'ясо звисати). Запікайте в попередньо розігрітій духовці 4:00, або поки вони не підсохнуть до потрібного ступеня. Тепер Ви знаєте як вялити м'ясо.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: