стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Як вялити м'ясо



Як вялити м'ясо

Як вялити м
автор рецепта Автор: Ігор



Вам знадобиться:

  • 2 кг яловичого філе (стегно)
  • 4 ст.л. сухої цибулевої приправи
  • 1 1/3 ч.л. чорного меленого перцю
  • 1 1/3 ч.л. сухої часникової приправи
  • 2 дрібки солі
  • 1 ч.л. приправи прованські трави
  • 1 стакан вустерського соусу
  • 1 стакан соєвого соусу
  • 1 ч.л. гострого червоного соусу чілі

Спосіб приготування:
Наріжте м'ясо на смужки товщиною не більше 0,8 см. У великій мисці змішайте цибульну і часникову приправу, перець, сіль і прованські трави. Додайте вустерський, соєвий і гострий соус. Покладіть м'ясо в миску і змішайте з маринадом. Закрийте кришкою і поставте в холодильник на 24 години.

Встановіть полку (грати) духовки на найвищий рівень. Покладіть алюмінієву фольгу на дно духовки або встановіть деко в нижній частині, щоб туди стікав сік. Розігрійте духовку до 70 С.

Увіткніть зубочистки або загострені сірники у верхню частину шматочків м'яса і підвісьте їх вертикально (зубочистка буде триматися на решітці, м'ясо звисати). Запікайте в попередньо розігрітій духовці 4:00, або поки вони не підсохнуть до потрібного ступеня. Тепер Ви знаєте як вялити м'ясо.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт