Головна     Консервації    Аджика сира

Аджика сира

Аджика сира

Вам знадобиться:
1 кг гогошари (або болгарського перцю)
500 г моркви
13 штук гіркого перцю
500 г часнику
500 г яблук
800 г томатної пасти
0.5 л столового 6% оцту

Спосіб приготування:
Гогошари і гіркий перець очистити від насіння. Почистити моркву. Яблука очистити від серцевини.

Всі інгредієнти пропустити через м'ясорубку. Додати томатну пасту і оцет і добре перемішати. Готову аджику розкласти по банках, зберігати або в холодильнику або закатати банки. Аджика сира готова.
Смачного!

Якщо Вам сподобався рецепт натисніть на кнопку "Мені подобається", і поділіться ним зі своїми друзями.



Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт