стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Грибний салат з яйцем



Грибний салат з яйцем

Грибний салат з яйцем
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для грибного салату з яйцем:

  • 200 г руколи
  • 2 яйця
  • 150 г грибів шампіньйонів
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. масла
  • 1 ч.л. гірчиці (солодкої)
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. бальзамічного оцту

Спосіб приготування грибного салату з яйцем:
Цибулину і гриби дрібно нарізати. На маслі пасерувати цибулю.

Додати гриби і смажити кілька хвилин, поки гриби добре не зажарити.

Яйця зварити, якщо вони дрібні, то можна розрізати навпіл, інакше-просто-кубиками.

На тарілку викласти листя руколи, зверху викласти гарячі гриби, посипати яйцями.

Приготувати заправку-змішати гірчицю, олію і оцет. Заправити салат. Грибний салат з яйцем готовий.
Смачного!