Вам знадобиться:
Спосіб приготування картопляного салату:
Рибу промити. Поставити варити рибу. Посолити, поперчити і додати лавровий лист. Дати закипіти, зняти піну, варити близько 10 хвилин.
Зварити картоплю, якщо вона молода, то її можна не чистити. Зварити в мундирі і порізати кубиками.
Відварну рибу відділити від кісток і нарізати дрібно.
Перець нарізати соломкою. Зелень дрібно посікти.
Змішати рибу, нарізану кубиками картоплю, перець і каперси.
Додати в салат зелень, все добре перемішати, посолити і поперчити. Додати майонез і сметану. Все добре перемішати. Картопляний салат з відвареною рибою готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: