стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Картопляний салат з відвареної рибою



Картопляний салат з відвареної рибою

Картопляний салат з відвареної рибою
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 200 г сазана (або будь-якої іншої білої риби)
  • 2 картоплини
  • 1 великий зелений або червоний солодкий перець
  • 3 ст.л. каперсів
  • 1 пучок петрушки
  • 1 лавровий лист
  • 1 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. майонезу
  • сіль, перець

Спосіб приготування картопляного салату:
Рибу промити. Поставити варити рибу. Посолити, поперчити і додати лавровий лист. Дати закипіти, зняти піну, варити близько 10 хвилин.

Зварити картоплю, якщо вона молода, то її можна не чистити. Зварити в мундирі і порізати кубиками.

Відварну рибу відділити від кісток і нарізати дрібно.

Перець нарізати соломкою. Зелень дрібно посікти.

Змішати рибу, нарізану кубиками картоплю, перець і каперси.

Додати в салат зелень, все добре перемішати, посолити і поперчити. Додати майонез і сметану. Все добре перемішати. Картопляний салат з відвареною рибою готовий.
Смачного!