стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Баклажани з часниковим соусом



Баклажани з часниковим соусом

Баклажани з часниковим соусом
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • 2 великих баклажана
  • 3 ст.л. майонезу
  • 3 ст.л. сметани
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 гранат
  • кінза

Спосіб приготування:
Баклажани нарізати уздовж смужками. Змастити їх оливковою олією, посолити і запекти в духовці. Пекти близько 20 хвилин, до рум'яної скоринки.

Приготувати часниковий соус - змішати сметану і майонез, видавити часник, перемішати.

Вийняти з духовки смужки баклажанів. Остудити злегка. Змастити соусом, посипати зернами граната.

Прикрасити нарізаною кінзою. Баклажани з часниковим соусом готові.
Смачного!