стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Смажені фаршировані оливки



Смажені фаршировані оливки

Смажені фаршировані оливки
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 300 грам великих оливок
  • 1/2 чайної ложки подрібненого чебрецю
  • 1 столова ложка подрібненої цедри лимона
  • 2 столові ложки пасти анчоусів
  • 2 столові ложки подрібненого часнику
  • 1/2 чайної ложки подрібненого базиліка
  • 100 грам борошна
  • 100 грам панірувальних сухарів
  • 2 яйця

Спосіб приготування смажених фаршированих оливок:
Оливки необхідно обсушити на паперовому рушнику від рідини. У мисці змішуємо анчоусну пасту, чебрець, часник, базилік і цедру лимона. Отриманою сумішшю заправляємо кондитерський шприц. І акуратно заповнюємо нутрощі оливки. Потім оливки обвалюємо в борошні, яйці і в панірувальних сухарях. Починаємо обсмажувати оливки на олії до золотистої скоринки. Смажені фаршировані оливки готові.
Смачного!