Вам знадобиться для торта Спокуса:
Спосіб приготування торта Спокуса:
Приготувати тісто: яйця збити з цукром до світлої пишної маси. Додати сметану, масло, добре перемішати.
Борошно просіяти, змішати з мигдалем і розпушувачем. Перемішати отримані обидві маси між собою. Розігріти духовку до 180 С. Тісто розділити приблизно на 2 частини. Викласти в круглі форми. Поставити в розігріту духовку. Пекти близько 30 хвилин. Дістати коржі, злегка остудити, вийняти з форми і розрізати кожен уздовж навпіл.
Приготувати крем: яйця збити з цукром, додати борошно і влити молоко. Поставити на плиту і при постійному помішуванні варити до загустіння на невеликому вогні. Зняти крем з вогню і повністю остудити.
Масло кімнатної температури збити з кокосовою стружкою до пишноти. Додати невеликими порціями заварний крем, збити до однорідного стану.
Зібрати торт: прошарувати коржі кремом, обмазати зовні краї і верх торта. Рясно посипати кокосовою стружкою. Торт Спокуса готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: