Вам знадобиться для шоколадного крему-мус:
Спосіб приготування шоколадного крему-мус:
Налийте вершки (холодні) в миску. Збивайте міксером разом з ваніллю, цукровою пудрою, какао та загущувачем для вершків. Збивайте до консистенції густого м'якого крему.
Перевірка на готовність: якщо підняти міксер вгору з крему, після лопатей повинен залишатися м'який, гострий пік. Шоколадний крем - мус готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти:
Коментарі:
Нажаль не вдавсь шоколадний крем-мус((((((((((((((**(((*(*((((((((((((.........(((((((
Автор: Алька
Дата: 2014-04-06
вав круто смачна стилно позитивно
Автор: діана
Дата: 2014-02-14