стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Шоколадний крем - мус



Шоколадний крем - мус

Шоколадний крем - мус
автор рецепта Автор: Ліда



Вам знадобиться для шоколадного крему-мус:

  • 1 склянка вершків для збивання
  • 1 ч.л. ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру
  • 1 ст.л. цукрової пудри
  • 3 ст.л. розчинного какао з цукром (типу Nesquik)
  • 1 пакетик згущувача для вершків

Спосіб приготування шоколадного крему-мус:
Налийте вершки (холодні) в миску. Збивайте міксером разом з ваніллю, цукровою пудрою, какао та загущувачем для вершків. Збивайте до консистенції густого м'якого крему.

Перевірка на готовність: якщо підняти міксер вгору з крему, після лопатей повинен залишатися м'який, гострий пік. Шоколадний крем - мус готовий.
Смачного!



Коментарі:

вав круто смачна стилно позитивно

Автор:   діана
Дата:   2014-02-14

Нажаль не вдавсь шоколадний крем-мус((((((((((((((**(((*(*((((((((((((.........(((((((

Автор:   Алька
Дата:   2014-04-06