стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рисові котлети з сиром



Рисові котлети з сиром

Рисові котлети з сиром
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для рисових котлет:

  • рис 250 гр.,
  • сіль, перець,
  • зелена цибуля 2-3 шт.,
  • яйця 3 шт.,
  • крохмаль 1-2 ст.л.,
  • натертий сир 50-80 гр.,
  • олія 2-3 ст.л.

Спосіб приготування рисових котлет:
Відварити в 0,5 л. підсоленої води рис протягом 25 хвилин, остудити.

Цибулю промити й порізати кільцями.

У ємності з'єднати рис (без рідини), яйця, крохмаль, сир і зел.цибулю, посолити і поперчити.

Сформувати 8-10 рисові котлет і обсмажити їх у олії з обох боків до готовності.

Такі котлети дуже хороші як гарнір до птиці... Їх можна подати і без м'яса, поливши грибним або сирним соусом. Рисові котлети готові.
Смачного!