стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Лечо з кабачків



Лечо з кабачків

Лечо з кабачків
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться для лечо з кабачків:

  • 2 середніх цибулини
  • 1 велика морква
  • 1 середній солодкий перець
  • 2 помідори
  • 2 середніх кабачка
  • 2 ст. ложки томатної пасти
  • 3 великих зубчики часнику

Спосіб приготування лечо з кабачків:
Цибулю нарізати дрібно, відправити на сковороду з невеликою кількістю олії, моркву натерти на тертці відправити до цибулі, очистити від насіння перець, дрібно нарізати і туди ж на сковороду, помідори дрібно нарізати і слідом за перцем, кабачки очистити від шкірки і насіння, натерти на тертці, і відправити в наше "місиво.

Через 5-10 хвилин додати томатну пасту, після часник дрібно порізаний.

Тушкувати під кришкою хвилин 20-25.

Розкласти по банках та закатати. Лечо з кабачків готове.
Смачного!