стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Французький шоколадний десерт



Французький шоколадний десерт


Вам знадобиться для французького шоколадного десерту:

  • 400 г шоколаду
  • 440 г масла
  • 400 г цукру
  • 8 жовтків
  • 8 яєць
  • 170 г борошна

Спосіб приготування французького шоколадного десерту:
Розігріти духовку до 240 С.

Розтопити масло і шоколад на водяній бані, перемішати.

Збити жовтки і яйця з цукром, поки маса не стане світлою, збивати не менше 5 хвилин.

Змішати шоколадну суміш з яєчною. Додати борошно.

Вилити в силіконові формочки і пекти 9-10 хвилин. Подавати теплими. Французький шоколадний десерт готовий.
Смачного!



Коментарі:

Очень много шоколада)))

Автор:   Юлия Сенчен
Дата:   2014-04-06

А скільки приблизно виходить порцій ?І по скільки грум кожна?

Автор:   Віка Слот
Дата:   2014-09-27