стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт шоколадного пломбіру



Рецепт шоколадного пломбіру

Рецепт шоколадного пломбіру
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться для шоколадного пломбіру:

  • 100 грам шоколаду
  • 1 склянка вершків
  • 3 столові ложки цукру
  • 0.5 склянки молока

Спосіб приготування шоколадного пломбіру:
Для того щоб приготувати даний рецепт не потрібно особливих кулінарних навичок, смак морозива вас приємно здивує, відрізнити від покупного просто неможливо.
 
Беремо молоко, ставимо його на вогонь і розігріваємо, потім додаємо до нього цукор і шоколад. Перемішуємо нашу суміш і варимо до повного розчинення. Потім прибираємо з вогню і залишаємо остигати.
 
У цей час за допомогою міксера збиваємо вершки. Потім змішуємо наші інгредієнти і відправляємо в морозилку на кілька годин. Перед подачею на стіл прикрашаємо полуницею або іншими ягодами. Шоколадний пломбір готовий.
Смачного!