стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кавове желе зі збитими вершками



Кавове желе зі збитими вершками

Кавове желе зі збитими вершками
автор рецепта Автор: Маряна



Вам знадобиться:

  • 6 столових ложок меленої кави
  • 2 1/4 плюс 1 столова ложка води
  • 1/2 чашки цукру
  • 1 1/2 чайної ложки желатину
  • 2 чайні ложки ванілі
  • 2 столові ложки коричневого цукру
  • 1 чашка вершків для збивання
  • щіпка порошку каррі ( 1/4 чайної ложки)

Спосіб приготування:
Відварюєте каву з 2 чашками води.

1/4 чашки води і цукор доводьте до кипіння, помішує, щоб весь цукор розтанув.

Желатин замочують в 1 столовій ложці холодної води протягом 1 хвилини.

Гарячу каву перемішуєте з сиропом в чашці, додаєте туди набряклий желатин і перемішуюте до розчинення.

Остуджуєте і ставите чашку в холодильник мінімум на 8 годин.

Разкладаєте по 2 або 4 келихах.

Холодні вершки збиваєте з коричневим цукром і каррі до м'яких піків і за допомогою кондитерського мішка додає зверху на желе. Кавове желе зі збитими вершками готове.
Смачного!