стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Шоколадний мусс



Шоколадний мусс

Шоколадний мусс
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться:
100 грам шоколаду
0,5 л молока
1 пакетик ванільного цукру
40 грам крохмалю
1 чайна ложка какао
вершки або ванільний соус
щіпка солі

Спосіб приготування:
Шоколад поламати і розчинити  невеликій кількості молока у скляній посудіне.Іншу частину молока що залишилась перемішати з крохмалем, цукром, какао, ванільним цукром тасіллю і вилити в шоколад. Взбити та готувати 5 хвилин під кришкой. До столу подавати охолодженим з ванільним соусом або вершками.Зверху прикрасити скибочками шоколаду.
Смачного!