Вам знадобиться для шоколадного муса:
Спосіб приготування шоколадного муса:
Для мусу збиваєте 1 чашку вершків до м'яких піків.
У маленькій каструльці доводьте до кипіння інші вершки з корицею. Знімаєте з вогню і тут же кладете гарячі вершки і весь шоколад шматочками. Залишаєте на 1 хвилину, потім перемішуєте, так щоб весь шоколад розтопився, за цей час шоколад охолоне, тепер додаєте 1/4 чашки збитих вершків, перемішуєте, і додаєте інші вершки. Розподіляєте мус по келихах і ставите в холодильник мінімум на 1 годину.
Для вишневого сиропу перемішуєте вишню, джем і сік в невеликій каструльці, доводьте до кипіння і проварюєте хвилин 5 на середньому вогні, помішуючи час від часу. Крохмаль розводите в 1 столовій ложці води і доливаєте в сироп. Готовий сироп повністю остуджуєте.
Вишневий сироп акуратно наливаєте по келихах, зверху на шоколадний мус. Шоколадний мус під вишневим сиропом готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: